dijous, 30 de juny del 2016

I a mès a més...

Sopar a la fresca

Vine a sopar amb nosaltres mentre sentim el concert

Menú

Tast d'embotits

Tast de formatges

Xapata amb tomàquet

Gelat i Cava

Reserva de tiquets fins el dia 7 de juliol 2016 (Reserves prèvies al correu electrònic info@lluisoshorta.cat  o al bar dels Lluïsos - Informació al telèfon 605 137 734)




Preus:

    Només el Concert (entrada i copa de cava): Socis 10,00€ -No Socis 12,00€
    Sopar i Concert (entrada i copa de cava): Socis 22,00€ - No Socis 24,00€


Clàssic. adj.
1.Dit de l'obra que hom té com a model digne d'imitació en un art.
2.Dit del període que ha representat un moment culminant dins un art.
3.Dit d'un autor que ha representat una maduresa o un moment culminant dins un art.

Amb Clàssics 3 volem presentar la nostra visió de temes clàssics d’autors clàssics del jazz clàssic.

Música que es feia a principis del segle passat i que amb la creació de nous instruments, la descoberta de noves sonoritats i un especial joc rítmic que van marcar l’inici de la música moderna.

Amb arranjaments propis, donarem la nostra personal versió d’aquesta música intercalant autors com Louis Armstrong, Duke Ellington o Jelly Roll Morton amb altres no tan coneguts que creiem interessants redescobrir.

La Vella Dixieland, fundada l’any 1980, és un cas inèdit en el panorama musical del país. Ha gravat 8 Cd’s, ha fet més de 2.000 actuacions, ha col·laborat amb músics com Leroy Jones, Big Mama, JM Farras, Kathy Autrey i ha participat en nombrosos festivals de jazz arreu del món incloent Estats Unit, Japó, Finlàndia, Hongria, Holanda, França, Alemanya.

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio 917:Oriol Roca,Lynn Cassiers,Walter Smith III,Jan Harbeck,Song Yi Jeon&Vinicius Gomes,Andrew Baker .

  1. Oriol Roca Trio & Lynn Cassiers: Live at Jazz Cava   2023 https://underpool.bandcamp.com/album/live-at-jazz-cava   Oriol ...