divendres, 31 de maig del 2013

Contrabaix



Amb el mes de juny arriba la calor, els festivals a l’aire lliure, les terrasses i del sol de la platja... i a ContraBaix us deixem descansar ;-) Però abans dues actuacions per acomiadar-nos fins a la tardor!

Nit porteña

Marcelo Mercadante 'Quinteto Porteño'
Dv. 7 de juny a les 21.30 h Ateneu Sant Feliu de Llobregat






Música en directe amb acompanyament gastronòmic en harmonia. Dues opcions de menú a escollir (Menú Minuta i Menú Messi). Marcelo Mercadante Quinteto Porteño amb tangos clàssics representatius del gènere, amb autors referents com Piazzola i també temes propis de la formació. Música i gastronomia popular que ens portaran fins als carrers de Buenos Aires. Víste!


9€ entrada anticipada (pvp a taquilla 12€)
0€ ContraBaix Premium (fes-te Premium i no paguis més per anar als concerts a Sant Feliu i Molins de Rei)


Entrada amb sopar: 17€ (pvp a taquilla 21€)
Menú Minuta: 1 chorimpanada + 1 empanada de carn + 1 mini milanesa completa + 1 copa de vi
Menú Messi: 1 milanesa napolitana al plat + 1 copa de vi
Rissing stars! Jazzmen a descobrir


Marco Mezquida Trio 'My friend Marko'
Dg. 9 de juny a les 19.00 h Traska Truska Molins de Rei


Ja l’hem pogut veure com a sidemen amb Giulia Valle o Marc Miralta, ..... però ara el pianista menorquí Marco Mezquida ens visita per presentar el seu primer disc a trio com a líder, My Friend Marko. Un concert de jazz contemporani amb un dels pianistes joves que més ens ha sorprès, per la seva tècnica i energia, però també per la musicalitat i imaginació. Si us agrada descobrir nous músics, o si us agrada el jazz.


9€ entrada anticipada (pvp a taquilla 12€)
0€ ContraBaix Premium (fes-te Premium i no paguis més per anar als concerts a Sant Feliu i Molins de Rei)


Jazz a l'estiu
Aprofiteu l’oferta musical estiuenca. Molt especialment us volem recomanar el Banc Sabadell Vijazz, maridatge perfecte entre la millor música i els vins i caves del Penedès. Ben a prop i amb propostes internacionals tant espectaculars com Chick Corea & The Vigil o Medeski Martin & Wood, i formacions de casa com Astrio o la Barcelona Big Blues Band, i gratuïtes (cortesia de les caves DO Penedès). Del 5 al 7 de juliol.

Més info a www.contrabaix.com