dimarts, 11 d’octubre del 2011

Contrabaix


 Marc Ayza “Live at Home” i Sílvia Pérez Cruz & Toti Soler, més música al cicle ContraBaix
 
     
MARC AYZA “LIVE AT HOME”
Marc Ayza, bateria
Tom Warburton, contrabaix
Roger Mas: piano i teclats
Helios Peñalver: plats i efectes
Core Rhythm: veu
 
Data: 14/10/11
Hora: 21.30 hores
Lloc: Auditori Barradas – Com arribar
Preu: 15 € - Compra la teva entrada
SÍLVIA PÉREZ CRUZ & TOTI SOLER
Sílvia Pérez Cruz, veu i guitarra;
Toti Soler, guitarra i veu 
 
Data: 16/10/11
Hora: 19.30 hores
Lloc: Centre Parroquial - Com arribar
Preu: 12 € anticipada / 15 € taquilla – Compra la teva entrada

      
Aquest cap de setmana podrem gaudir de dues noves actuacions del cicle ContraBaix a Sant Feliu de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat.
 
El proper divendres 14 d’octubre, a L’Hospitalet de Llobregat,Marc Ayza ens ofereix la presentació del seu esperat segon disc“Live at Home”. Un treball amb composicions noves escrites sota el mateix esperit amb el que va captivar el públic i la crítica ara fa quatre anys, quan va publicar el revolucionari “Offering” (Fresh Sound New Talent, 2008). Com en aquella ocasió, el groove, el jazz, el soul i el hip-hop es donen la mà en una mena de celebració col•lectiva en la que la pulsació magnètica de la bateria s’amalgama amb la poètica punyent del Mc Core Rhythm, en la qual els plats del discjòquei Helios es barregen amb el registre torrencial del pianista Mas, on les cordes del contrabaixista Warburton senyalen els batecs lisèrgics d’aquesta proposta envoltant. Tots els accents de la música negra són presents en l’univers de Marc Ayza: de Gil Scott Heron a Marvin Gaye, de John Coltrane a J Dillah, del Bronx al Raval.
 
I el diumenge 16 d’octubre, a Sant Feliu de Llobregat, podrem escoltar l’intimisme musical del duet format per Sílvia Pérez Cruz & Toti Soler. Els veritables artistes són els qui fan del seu art la seva realitat. Que encara no faci un any que en Toti Soler i la Sílvia Pérez Cruz coincidissin en un escenari no és altre certesa que la realitat, que a vegades l’encerta, es deixa compartir. Podríem dir que ambdós fan música però seria més cert dir que ambdós són la Música. El llarg i fecund camí del Toti, corredor de fons inabastable, i la llum prodigiosa de la veu de la Sílvia Pérez Cruz, tota ella futur, ens donen una de les plenituds i concordances més meravelloses i sinceres. L’un a l’altra s’ofereixen la llibertat i el vol de tots els ritmes i a tots els qui els sentim, ens naixen ales. I potser per aquella màgica profecia dels poetes, en veure’ls i sentir-los repetim dins nostre el vers aprés i ara del tot comprès....”m’exalta el nou / m’enamora el vell”. Exaltats i enamorats romandrem per sempre després d’escoltar-los.

Jazz Expresso a Sants3Ràdio 923:Ethan Iverson, Erik Truffaz,Antoine Brochot,Eliane Elias.

  1. Ethan Iverson – Technically Acceptable 2023 https://www.youtube.com/watch?v=O_Y2JFF_rkE&list=OLAK5uy_mLiGRi3WrS2I-Iv_VpZc-1NC...